Hogyan küldhetek értesítőt ügyfelemnek arról, hogy papírszámlát állítottam ki számára?

Ön olyan fiókot hoz létre, amellyel nem fog tudni számlákat létrehozni, mert nem adta meg cége adatait.

Biztos, hogy ezt akarja?

Igen
vagy
mégsem
E-Számla Online számlázó bemutató indítása

Írjon nekünk!

nyil

info@elektronikusszamla.hu

Számlázás » Kimenő számlák » Számlák készítése

Hogyan küldhetek értesítőt ügyfelemnek arról, hogy papírszámlát állítottam ki számára?

Papír alapú számlázáskor a partner csak a számla kézhezvételekor értesül a számla kiállításának tényéről, amikor azt postán, esetleg személyesen megkapta. Az online számlázóban lehetősége van arra, hogy a számla kiállításakor akár automatikusan értesítse partnerét erről email-ben, melyet a Beállítások > Általános beállítások menüpontban tud beállítani, amennyiben Önnek Business vagy annál magasabb csomagja van! (Tovább a csomagajánlatokhoz »)

A képen látható lehetőségek közül választhat:

  1. Mindig küldjön értesítést partnereimnek: Ebben az esetben az itt beállított Egyedi üzenet lesz minden számla értesítőbe írva (amennyiben kitöltötte ezt a mezőt), és a rendszer rákérdezés nélkül küldi el a számla elkészítésekor az értesítőt partnerének.
  2. Soha ne küldjön értesítést partnereimnek: A rendszer nem küld értesítő e-mail-t partnerének, és nem is kérdez rá a számla előállításakor.
  3. Mindig kérdezzen rá: A rendszer minden papírszámla elkészítésekor rákérdez, hogy küldjön-e értesítést partnerének, melyben az itt beállított Egyedi üzenetben szereplő szöveget ajánlja fel. Ezt lehetősége van módosítani, de alapértelmezettként mindig a Beállítások > Általános beállítások menüpontban beírt üzenet fog megjelenni. Az egyedi üzenet kitöltése nem kötelező!

Az értesítés küldéséről megváltoztathajta az alapértelmezést a számla elkészítésekor. Az ilyenkor feljövő buborékban bejelölheti, hogy Legközelebb ne kérdezzen rá!, akkor az itteni választása válik alapértelemezett beállítássá: Partner értesítése (a jövőben mindig küld értesítést) vagy Ne értesítsük (soha nem küld értesítést).

  

További olvasnivaló: Hogy néz ki a papír számlákról küldött értesítő e-mail?