Mi az online számlázó?

Ön olyan fiókot hoz létre, amellyel nem fog tudni számlákat létrehozni, mert nem adta meg cége adatait.

Biztos, hogy ezt akarja?

Igen
vagy
mégsem
Általános

Mi az online számlázó?

Az E-Számla Online számlázó, ahogy a nevében is van, egy online, internetes számlázórendszer.
Mit jelent ez?
 
Az internetes számlázóprogram nem az Ön számítógépén fut, hanem központi szerverünkön. Az Ön számlái, adatai szerverünkön vannak eltárolva, és csak Ön férhet ezekhez az információkhoz jelszava segítségével. Szerverünkhöz böngészője segítségével kapcsdolódhat, majd a sikeres azonosítást követően elkezdheti a munkát. Az alkalmazás ekkor is a mi szerverünkön fut, de az Ön számítógépe titkosított csatornán keresztül eléri az online számlázó funkcióit és saját adatait.
 
Miért korszerűbb megoldás az online számlázó a telepíthető számlázóprogramokhoz képest?
  1. Azért, mert nincs legyen helyhez kötve. Amennyiben nyaraláskor, külföldi úton kell számláznia, vagy csak épp nincs otthon, nem kell költséges és hosszú telefonhívásokon keresztül magyaráznia kollégájának, vagy házastársának az elkészítendő számla részleteit. Bejelentkezhet az internetes számlázóba a hotelben vagy egy internetkávézóban, esetleg rácsatlakozhat táblagépével, és már küldheti is az e-számlát, vagy elkészítheti a papírszámlát. Az internetes számlázóval Önnek nagyobb a szabadsága.
  2. Azért, mert biztonságosan vannak tárolva adatai. Gyakran előfordul, hogy egy PC-n tönkremegy a merevlemez, ekkor bizony minden adat úszik. Pláne akkor kellemetlen ez, amikor a NAV előtt kell magyarázkodni. Az online internetes számlázó működni fog a másik számítógépen is. És a laptopján is. És a tabletjén is.
  3. Azért, mert megvédjük adatait. Egy telepített számlázó program esetében minden adata a számítógép merevlemezén található, amelyhez sok esetben mások is hozzáférhetnek. Az online számlázót mindenhonnan eléri, de csak és kizárólag Ön érheti el. A számítógépe és szerverünk közti kommunikáció pedig biztonságos csatornán történik.
  4. Azért, mert egyszerű a használata. Bizony a legtöbb telepített számlázó program használata korántsem egyszerű, és olyan funkciókkal rendelkeznek, amket nagyon kevesen használnak. Az internetes számlázó egyszerű, átlátható felülettel rendelkezik, használata intuitív, hiszen úgy lett megtervezve, hogy egy átlagos felhasználó is boldoguljon vele.
  5. Azért, mert időt spórolunk Önnek. Tudjuk, hogy drága az ideje, és nem akarja telepítéssel, illetve frissítések, termékkulcsok telepítésével tölteni, vagy supportot hívni, ha hibaüzenetet kap, vagy nem működik valami. Az internetes számlázó működése szinte egyáltalán nem függ számítógépe adottságaitól, így nem fog egyedi problémákkal találkozni.

Bízunk benne, hogy eredményesen használja szoftverünket!

Az elektronikusszamla.hu fejlesztője a:
Rendes