Bemutató - E-Számla Online számlázó

Ön olyan fiókot hoz létre, amellyel nem fog tudni számlákat létrehozni, mert nem adta meg cége adatait.

Biztos, hogy ezt akarja?

Igen
vagy
mégsem

E-Számla Online - Forradalmasítjuk a számlázást.

Számlázás bármikor, bárhol

Élvezze az internet által kínált szabadságot. Internetes számlázónkat bárhonnan, teljes funkcionalitással és biztonságosan használhatja.

kép

Kövesse, mi történik a számláival

Ön látja, mikor nyitja meg és tölti le partnere az Ön számláját. Online számlázónk használatával nincs többé kétség a számlák kézbesítését illetően.

kép

Gyors, intuitív számlázás

A játszi könnyedséggel használható online számlázó felületen élvezettel fogja elkészíteni számláit, a másolás funkcióval pedig régebbi számlák mintájára hozhat létre új számlát pillanatok alatt.

kép

Jusson előbb a pénzéhez

Azonkívül, hogy a postázás időigényes, az Ön bankszámláját is "éhezteti". E-számla esetén az Ön ügyfelei a számla készítése után percekkel el tudják küldeni a kifizetéseket.

kép

Már az első perctől kezdve megtakarít

Amint elkezd e-számlázni, elfelejthet számos költség- és időigényes folyamatot, mint például a borítékolás, postázás, vagy archiválás.

kép

Fogadja be e-számláit egyszerűen

Partnereitől kapott e-számláit is befogadhatja rendszerünkben - így bármikor könnyedén visszakeresheti, letöltheti azokat.

kép

Biztonságosan kommunikálunk

Amikor Ön felületünket használja, az adatáramlás biztonságos, 'https://' csatornán keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy az adatok csak a küldő és a fogadó által érthetően, titkosítva áramlanak.

kép

Keresés az archívumban? Mi értékeljük idejét

Rendszerünkben pillanatok alatt megtalál és elér olyat dokumentumokat is, melyek több évesek.

kép

Védjük együtt a környezetet

A papíripar a harmadik legnagyobb fosszilis energia felhasználó ágazat, és erdőket veszítünk el papírunkért cserébe. Ha tudna, a fa is e-számlázna.

kép

Adatait biztonságban tudhatja

Mekkora kár éri, ha elromlik a számítógépe merevlemeze? Az Ön adatait redundánsan, több helyszínen és eszközön, mégis mindenki más elől elzárva tároljuk, így kizárva az adatvesztés lehetőségét.

kép

Számlalista export

Könyvelésébe nem kell adatoka gépelnie: felületünkről listát tud exportálni, melyet aztán szoftverébe importálhat.

kép

Rendszereink kommunikálni tudnak

Eljárásainkat és kommunikációs csatornáinkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön ERP rendszerét, számlázó programját illeszteni lehessen az ESZ rendszerhez.

kép

0-24 dolgozunk Önnek

Rendszerünk erőforrásait úgy terveztük meg, hogy az Ön kéréseit bármikor ki tudjuk szolgálni.

kép

100% automatikus folyamatok

Miután elkészített egy számlát, vagy illesztette rendszerünket webshopjához, ERP rendszeréhez, nincs több postázás, borítékolás, felesleges adatbevitel: az e-számla automatikusan létrejön, és az Ön ügyfele perceken belül megkapja.

kép
Az elektronikusszamla.hu fejlesztője a:
Rendes