Hogyan használhatom pénzügyi feladatokra az online számlázót?

Ön olyan fiókot hoz létre, amellyel nem fog tudni számlákat létrehozni, mert nem adta meg cége adatait.

Biztos, hogy ezt akarja?

Igen
vagy
mégsem
E-Számla Online számlázó bemutató indítása

Írjon nekünk!

nyil

info@elektronikusszamla.hu

Számlázás » Kimenő számlák » Fizetések követése

Hogyan használhatom pénzügyi feladatokra az online számlázót?

A fizetéskövetés funkció segítségével pénzügyi feladatok ellátására is használhatjuk az E-számla Online számlázót. Figyeljen arra, hogy a következő funkciókat csak bekapcsolt fizetéskövetés mellett érheti el!

 1. Követeléseim helyzete

  A belépést követően azonnal két fontos számot látok a képernyő jobb felső részén. Az első szám teljes kintlévőségünket, vagyis az olyan kiszámlázott pénzmennyiséget, amelyet még nem fizettek ki vevőink, a második ennek a lejárt részét, vagyis azt a pénzmennyiséget, amelynek fizetési határideje már lejárt.

  Kintlévőség az internetes számlázóban
   
 2. Lejárt követeléseim behajtása

  A kimenő számlák listaoldalon használja a részletes szűrőt arra, hogy kilistázza kiállított és már lejárt számláit. Ezt követően a lista alapján felveheti kapcsolatot partnereivel, valamint fizetési emlékeztetőt is küldhet (akár automatikusan) nekik rendszerünk segítségével.
   
 3. Befizetések és hátralék követése

  Ugyanezen a számla listaoldalon a fizetééskövetéssel kapcsolatos ikon fölé húzva az egeret a felugró ablak listázza a befizetések dátumát és a hátralékot, így amikor partnerével egyeztet, pontosan tudni fogja, mikor mekkora befizetések kerültek rögzítésre a számlán.

    Befizetések és hátralék a számlázóban